lcp
Fluturas
Fluturas
Fluturas
Fluturas
Fluturas
Fluturas
Fluturas
Fluturas

Fluturas

(Gaillardia Kobold)
19,80 lei
cu TVA
Familia Asteraceae găzduiește planta cu flori cunoscută sub numele de Gaillardia Kobold. Floarea Cocardă sau Fluturaș este denumirea mai comună.  Frunzele au o formă îngustă și lanceolată, iar la maturitate au diferite nuanțe de verde închis.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile au un aspect de margaretă și sunt foarte decorative. Petalele sunt de culoare roșu-portocaliu intens, iar marginile petalelor sunt galbene. Fluturașul este o plantă mică, care poate atinge o înălțime cuprinsă între 30 și 50 de centimetri la maturitate. Locațiile de plantare ar trebui să fie în zone care primesc soare deplin, dar poate să se dezvolte și în zone care primesc umbră parțială. Nu este sensibilă la boli și poate rezista la temperaturi extrem de scăzute. Nu este pretențioasă în ceea ce privește solul, dar îi place atunci când există o cantitate moderată de umiditate.

O plantă decorativă din punct de vedere al portului, aspectului, frunzelor, florilor și culorii, Fluturașul are toate aceste calități. Funcționează de minune atât în parcuri, cât și în grădini, mai ales când vine vorba de aranjamente florale. Este posibil să o plantați de-a lungul aleilor, trotuarelor și bordurilor, precum și în borduri. De asemenea, este posibil să o combinăm cu o varietate de alte flori sau plante folosite pentru decorare.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01216
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
August
Iulie
Iunie
Septembrie
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
30 - 50 cm
Culoare flori
multicolor
Latin
Gaillardia Kobold

Referinte specifice

MPN
Gaillardia Kobold
Top