lcp

Nemtisor Black Knight

(Delphinium Black Knight)
22,00 lei
cu TVA
Plantele perene care fac parte din genul Delphinium Black Knight sunt uneori denumite Nemțișor Black Knight. Are un aspect elegant datorită florilor de culoare purpurie intensă, care o fac, de asemenea, o plantă decorativă excelentă pentru orice tip de grădină. În plus, emisfera nordică se caracterizează prin faptul că le are.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Pentru că înflorește la începutul verii, între iunie și iulie, Nemțișor Black Knight are nevoie de multă lumină naturală pentru a-și atinge potențialul maxim ca plantă. Înălțimea sa i-a adus reputația de a ajunge până la 150-200 de centimetri. Chiar și în climatele mai temperate din țările nordice, aceste plante sunt capabile să înflorească și să crească sănătos în soluri care au un drenaj bun și un pH bazic. Ele sunt protejate de mucegaiul cenușiu și prăfuit cunoscut sub numele de miceliu de ciupercă atunci când primesc multă expunere la lumina soarelui. Din cauza dimensiunii lor, distanța de plantare recomandată este de patruzeci până la șaizeci de centimetri (cm) și au nevoie de o rezervă suficientă de apă pentru a evita ofilirea prematură.

În cazul în care solul în care le plantați este acid, puteți diminua aciditatea solului prin includerea unui tei în amestec. Dacă vreți ca aceștia să fie mai rezistenți la efectele vânturilor puternice, cel mai bine este să îi fertilizați regulat cu îngrășăminte naturale sau granulare. Vânturile puternice îi pot doborî cu ușurință. Deoarece aceste plante devin toxice atunci când sunt ingerate, animalele nu se vor deranja să încerce să le consume.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01195

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iulie
Iunie
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
150 - 200 cm
Culoare flori
mov
Latin
Delphinium Black Knight

Referinte specifice

MPN
Delphinium Black Knight
Top