lcp

Chrysogonum virginianum

(Chrysogonum virginianum)
Disponibil in curand
cu TVA
Chrysogonum virginianum este o specie de plantă erbacee perenă, originară din regiunea de est a Statelor Unite. Este cunoscută și sub denumirea de verde și auriu. Poate atinge o înălțime cuprinsă între 15 și 30 de centimetri și formează o acoperire densă a solului prin răspândirea prin rizomi subterani. Frunzele sunt de culoare verde închis și zimțate, iar planta produce flori frumoase de culoare galbenă care seamănă cu margaretele din mai până în iulie. Perioada de înflorire este între aceste luni.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Chrysogonum virginianum crește cel mai bine în soluri umede, dar bine drenate și parțial umbrite. Cu toate acestea, poate supraviețui în plin soare în regiunile mai calde ale lumii. Pentru că necesită puțină atenție și se poate apăra atât de insecte, cât și de boli, această plantă este frecvent aleasă de grădinari și de alte persoane care fac lucrări de amenajare a teritoriului.

Chrysogonum virginianum a fost utilizată de nativii americani timp de mii de ani pentru a trata o gamă largă de boli, inclusiv febră, diaree și iritații ale pielii. În plus față de importanța sa ca plantă decorativă, această specie posedă caracteristici terapeutice. Planta include substanțe chimice care au beneficii antiinflamatorii și antioxidante și, de asemenea, poate că are potențial ca pesticid natural. Aceste efecte se datorează conținutului de antioxidanți al plantei.

Chrysogonum virginianum este o plantă atrăgătoare și adaptabilă, care poate fi utilizată într-o gamă largă de locații, inclusiv în grădinile de pădure, grădinile de piatră, bordurile și bordurile. Utilizările sale sunt practic nelimitate. Datorită rezistenței sale la condiții dure, a cerințelor reduse de întreținere și a potențialelor beneficii terapeutice, este un accesoriu util pentru orice peisaj.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01220
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
August
Octombrie
Septembrie
Conditii de lumina
Semi-umbra
Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate
15 - 20 cm
Latin
Chrysogonum virginianum

Referinte specifice

MPN
Chrysogonum virginianum
Top