lcp
Crocosmia Nova Gold
Crocosmia Nova Gold
Crocosmia Nova Gold
Crocosmia Nova Gold

Crocosmia Nova Gold

(Crocosmia Nova Gold)
Disponibil in curand
cu TVA
Crocosmia Nova Gold este o plantă perenă magnifică, care cu siguranță va conferi un aer sofisticat oricărei grădini în care este plantată. Florile strălucitoare de culoare galben-aurie care înfloresc pe această plantă în timpul lunilor de vară i-au adus reputația de a fi o plantă aspectuoasă. Florile sunt susținute de tulpini înalte și subțiri, care pot ajunge până la o înălțime de 60 de centimetri (cm). Crocosmia Nova Gold are frunze lungi și subțiri, care pot ajunge până la 60 de centimetri în lungime, dar care au o lățime de doar 1 centimetru în punctul cel mai larg.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă necesită puțină întreținere și necesită puțină grijă din partea dumneavoastră pentru a o menține în cea mai bună formă. Crește cel mai bine în sol care se drenează bine și este expus la soare, deși poate supraviețui și pe un teren care primește puțină umbră. Crocosmia Nova Gold este o plantă foarte rezistentă, care poate supraviețui la temperaturi de până la -10 grade Celsius.

Este recomandat să lăsați o distanță de treizeci de centimetri între fiecare plantă în timp ce o plantați, pentru ca aceasta să poată crește și să se dezvolte normal. Pentru că poate atinge o lățime de până la 60 de centimetri la maturitate, Crocosmia Nova Gold este un accesoriu excelent pentru orice pat de grădină sau frontieră.

Crocosmia Nova Gold este o plantă uimitoare care necesită puțină îngrijire și atenție și are potențialul de a face orice peisaj mai atractiv. Tulpinile sale sunt lungi și subțiri, ceea ce o face un accesoriu izbitor pentru orice peisaj, iar florile sale au o culoare galben-aurie superbă.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01224
0 Produse

Detalii Produs

Culoare frunze
portocaliu
Culoare flori
portocaliu
Latin
Crocosmia Nova Gold

Referinte specifice

MPN
Crocosmia Nova Gold
Top