lcp
Ligularia przewalski
Ligularia przewalski

Ligularia przewalski

(Ligularia przewalski)
28,00 lei
cu TVA
Ligularia przewalski este o plantă perenă rezistentă magnifică, care va adăuga cu siguranță o estetică unică oricărei grădini. Originară din pajiștile din Asia Centrală, această plantă poate aduce o notă unică spațiului dvs. exterior. Frunzișul acestei plante este de un verde intens atractiv, care poate ajunge la o înălțime de 1,2 m și o lățime de până la 90 cm. Ligularia produce muguri pe tulpini înalte de culoare galben-portocalie care ajung până la 1,8m. Aceste flori asemănătoare margaretelor, cu diametrul cuprins între 6cm și 18cm, înfloresc la sfârșitul verii pentru a adăuga o notă vibrantă spațiului.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această specie de Ligularia este o plantă extrem de rezistentă, capabilă să reziste la temperaturi cuprinse între -20°C și -30°C. Se dezvoltă cel mai bine la umbră parțială până la umbră deplină și adoră solul umed. Przewalski ar trebui plantată într-un sol cu un pH între 6,1 și 7,5, deoarece se dezvoltă bine în soluri umede, dar bine drenate. Această plantă este foarte tolerantă la majoritatea bolilor și dăunătorilor, ceea ce o face o alegere cu întreținere redusă pentru orice grădină. În plus, este relativ ușor de întreținut datorită cerințelor sale reduse de apă, având nevoie doar de niveluri moderate de umiditate.

Această plantă frumoasă este o completare excelentă pentru orice grădină. Adaugă o imagine uimitoare care aduce viață spațiului. Datorită cerințelor sale reduse de întreținere și rezistenței, Ligularia przewalski este o alegere excelentă pentru orice zonă exterioară.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01272
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Ligularia przewalski

Referinte specifice

MPN
Ligularia przewalski
Top