lcp
Delphinium Galahad
Delphinium Galahad
Delphinium Galahad
Delphinium Galahad
Delphinium Galahad
Delphinium Galahad

Delphinium Galahad

(Delphinium Galahad)
Disponibil in curand
cu TVA
Delphinium Galahad este o plantă perenă remarcabilă, care cu siguranță va aduce viață și frumusețe în orice grădină! Produce o varietate de flori albe pe tot parcursul verii, adăugând un spectacol floral de neuitat peisajului dumneavoastră. Având un frunziș atractiv de culoare verde-cenușiu, această plantă care necesită puțină întreținere crește până la 90 de centimetri înălțime și se întinde până la 36 de centimetri lățime. Florile sale fermecătoare ating o înălțime de până la 25 de centimetri și înfloresc timp de peste trei săptămâni, cu un sezon de înflorire care începe de obicei la mijlocul lunii iulie și se termină la începutul lunii august.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Atrăgând colibri, fluturi și alți polenizatori, Delphinium Galahad este un accesoriu valoros pentru orice grădină de animale sălbatice. Obiceiul său de răspândire și înălțimea îl fac perfect pentru plantarea în grupuri, cum ar fi o frontieră sau o expoziție de masă. De asemenea, funcționează bine ca plantă de accent datorită florilor sale strălucitoare, care atrag atenția și a frunzișului atractiv. Datorită versatilității și ușurinței de îngrijire, Delphinium Galahad este foarte recomandat grădinarilor de toate nivelurile.

Această plantă necesită udare regulată și este tolerantă la secetă. De asemenea, Delphinium Galahad poate fi cultivată în plin soare sau parțial la umbră. Această plantă perenă este rezistentă, ceea ce o face excelentă pentru climatele mai reci, și este relativ lipsită de boli și dăunători. Pentru a asigura o creștere și o înflorire optime, solul trebuie menținut bine drenat și trebuie fertilizat la fiecare două-trei săptămâni cu un îngrășământ echilibrat. De asemenea, se poate face o tăiere pentru ca planta să aibă un aspect sănătos și să înflorească abundent. Cu condițiile potrivite, Delphinium Galahad va fi un accesoriu uimitor pentru orice grădină!

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01285
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Delphinium Galahad

Referinte specifice

MPN
Delphinium Galahad
Top