lcp

Arbust Hebe Tricolor

(Hebe Tricolor)
Disponibil in curand
cu TVA
Hebe Tricolor este un arbust veșnic verde, cu o formă compactă, rotunjită. Are o înălțime maximă de 1,2 metri și o întindere maximă de 1,5 metri. Frunzele sale de culoare verde-cenușiu închis sunt marcate cu alb-crem și violet intens. Grupuri de flori albe se aliniază pe ramuri primăvara și adaugă un parfum încântător în aer. Hebe Tricolor este perfect pentru o gamă largă de stiluri de grădină și poate oferi un fundal de culoare a frunzișului pe tot parcursul anului, cu o întreținere minimă.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Avantajul Hebe Tricolor este că este un arbust incredibil de rezistent și rezistent. Este tolerant la îngheț și crește bine în locuri expuse sau cu vânt. Cel mai bine se cultivă în soluri umede, bine drenate, acide, în plin soare sau la umbră ușoară. Se recomandă tăierea ocazională pentru a-i menține forma și pentru a încuraja producția de flori. Hebe Tricolor este, de asemenea, foarte tolerantă la poluanții industriali, ceea ce o face o alegere ideală pentru grădinile urbane.

Hebe Tricolor este ușor de îngrijit și necesită puțină întreținere. Frunzișul său este una dintre principalele sale atracții, deoarece adaugă o textură bogată și o culoare vibrantă peisajului. Este o alegere excelentă pentru alei, borduri, stâncării și containere de terasă. Dimensiunea și rezistența sa îl fac o alegere excelentă pentru spațiile mici. Este, de asemenea, foarte potrivit ca gard viu sau ca plantație de fundal în grădinile mai mari.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01600
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iulie
Iunie
Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
50 - 100 cm
Latin
Hebe Tricolor

Referinte specifice

MPN
Hebe Tricolor
Top