lcp
Paltin Argintiu
Paltin Argintiu
Paltin Argintiu
Paltin Argintiu
Paltin Argintiu
Paltin Argintiu

Paltin Argintiu

(Acer saccharinum)
Disponibil in curand
cu TVA
Arborele Acer saccharinum face parte din familia Sapindaceae și își pierde frunzele toamna. Denumirea populară în limba română este Paltinul Argintiu. Se dezvoltă într-o coroană compactă care are un contur asimetric. Frunzele au o formă de palmă care se caracterizează prin crestături adânci, cinci lobi și margini zimțate.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Culoarea frunzelor este de un verde pădure intens. Când vine toamna, frunzele capătă o culoare care se situează undeva între galben pal și portocaliu-roz. Trunchiul arborelui de păducel este învelit într-o scoarță solzoasă de culoare gri.

Paltinul Argintiu este un copac masiv care, atunci când ajunge la maturitate, poate atinge o înălțime de peste 10 metri. Soarele deplin sau umbra parțială sunt tipurile de medii în care se dezvoltă cel mai bine. Are o rată de creștere ușoară care este aproximativ medie. Este un arbore care se poate adapta foarte ușor la mediul din orice regiune.

Paltinul Argintiu sunt un tip de arbore ornamental care poate fi cultivat atât în grădini, cât și în parcuri, fie de unul singur, fie în grupuri pentru a forma borduri.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01310
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Culoare frunze
verde
Forma arbore
pendulara
Latin
Acer saccharinum

Referinte specifice

MPN
Acer saccharinum
Top