lcp
Mesteacan Purpuriu
Mesteacan Purpuriu
Mesteacan Purpuriu
Mesteacan Purpuriu

Mesteacan Purpuriu

(Betula pendula Purpurea)
Disponibil in curand
cu TVA
Arborele cunoscut sub numele de Betula pendula Purpurea intră în categoria arborilor cu frunze cazatoare și se caracterizează prin frunzele sale purpurii. Denumirea de Mesteacăn Purpuriu este dată în mod obișnuit acestui tip de copac. Această specie face parte din familia Betulaceae. Își încununează structura cu un profil piramidal.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frunzele au o formă ovală și margini dințate, iar acestea sunt de diferite nuanțe de verde-violet lucios. Din cauza frunzelor semnificativ mai închise la culoare, scoarța tulpinii este de culoare gri-vișinie și iese foarte clar în evidență.

Mesteacăn Purpuriu este un arbore masiv, care are potențialul de a atinge înălțimi de peste 10 metri. Se dezvoltă bine în condiții care variază de la soare deplin la umbră parțială. Nu este un arbore pretențios la sol și se descurcă foarte bine într-o varietate de medii diferite.

Betula pendula Purpurea este un arbore ornamental frumos datorită portului său și frunzelor sale, care au o nuanță foarte atrăgătoare pentru ochi. Este un arbore frumos care poate fi plantat în parcuri și grădini.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01314
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Culoare frunze
Purpuriu
Latin
Betula pendula Purpurea

Referinte specifice

MPN
Betula pendula Purpurea
Top