lcp
Stejar de balta
Stejar de balta
Stejar de balta
Stejar de balta

Stejar de balta

(Quercus palustris)
Disponibil in curand
cu TVA
Membru al familiei Fagaceae, arborele Quercus palustris se caracterizează prin frunzele sale căzătoare și prin natura sa caducă. Trunchiul este perfect vertical, măreț și înalt. Coroana dezvoltă o formă piramidală și devine dens acoperită de o abundență de frunze.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frunzele au o formă frumoasă de pană, iar colorația verde închis este foarte sofisticată. Frunzele capătă o culoare galben-portocalie bogată în timpul sezonului de toamnă. Florile au un aspect asemănător cu un matisor lung și sunt de diferite nuanțe de verde-gălbui-verzui. Fructele sunt cunoscute sub numele de ghinde și au o formă sferică.

Stejarul de baltă este un arbore masiv care, atunci când ajunge la maturitate, are potențialul de a crește fără efort până la o înălțime de peste 10 metri. Creșterea este aproximativ medie. Perioada de înflorire are loc la sfârșitul primăverii și la începutul verii, mai exact în lunile mai și iunie. Deoarece Quercus palustris se bucură de prezența luminii, ar trebui să fie plantat doar în locații care primesc o cantitate semnificativă de lumină solară.

Din punct de vedere al portului, aspectului, coroanei, frunzelor și fructelor, Quercus palustris este un arbore foarte ornamental. Este o componentă semnificativă a decorului și poate fi cultivat pe parcele mari, precum și în pajiști, grădini sau parcuri. Poate fi plantat individual, în rânduri sau în grupuri dense care seamănă cu pădurile. Lângă drumuri, trotuare, clădiri, ziduri, apă sau garduri, toate sunt locuri potrivite pentru a-l planta.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01335
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iunie
Mai
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Latin
Quercus palustris

Referinte specifice

MPN
Quercus palustris
Top