lcp
Chaenomeles Pink Lady
Chaenomeles Pink Lady
Chaenomeles Pink Lady
Chaenomeles Pink Lady

Gutui Japonez Pink Lady

(Chaenomeles Pink Lady)
19,80 lei
cu TVA
Un arbust magnific cu frunze caduce, endemic în Asia, Chaenomeles Pink Lady aparține familiei Rosaceae și este bine cunoscut pentru minunatele flori roz care apar la începutul primăverii. Este posibil ca arbustul să atingă o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,5 metri pe măsură ce se maturizează, ceea ce îl face un accesoriu excelent pentru orice grădină sau peisaj.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Pink Lady este o plantă rezistentă care se dezvoltă într-o varietate de medii diferite și poate crește într-o mare varietate de tipuri de sol. Crește bine în solul care se drenează bine și primește multă lumină directă a soarelui. Pe lângă rezistența sa la secetă, această plantă poate supraviețui la temperaturi de până la -20 grade Celsius.

Arborele Pink Lady dă fructe care seamănă cu merele și sunt mici și rotunde. Aceste fructe pot fi consumate, deși nu sunt deosebit de populare. Fructele au un conținut ridicat de vitamina C și pot fi transformate în gemuri și jeleuri în scopuri culinare.

Arbustul are nevoi reduse de întreținere și poate fi tuns pentru a-și păstra forma și dimensiunea în concordanță cu aspectul dorit. De asemenea, este rezistent atât la dăunători, cât și la boli, ceea ce îi oferă o alternativă pentru grădinari care necesită puțină întreținere.

În ceea ce privește dimensiunile, Pink Lady poate atinge o înălțime maximă de 2 metri și o lățime maximă de 1,5 metri pe măsură ce se maturizează. Este capabilă să supraviețuiască la temperaturi de până la -20 grade Celsius și are nevoie de un sol care să se dreneze corespunzător. Planta are fructe minuscule, deosebit de bogate în vitamina C, dar în rest nu se remarcă. Una peste alta, Chaenomeles Pink Lady este un arbust superb și tenace care este excelent pentru a fi folosit în orice tip de grădină sau peisaj.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01026
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Chaenomeles Pink Lady

Referinte specifice

MPN
Chaenomeles Pink Lady
Top