lcp
Hebe Emerald Green
Hebe Emerald Green
Hebe Emerald Green
Hebe Emerald Green

Arbust Hebe Emerald Green

(Hebe Emerald Green)
22,00 lei
cu TVA
Această plantă rezistentă Hebe Emerald Green este un accesoriu perfect pentru orice grădină sau terasă. Frunzișul său larg, veșnic verde, are nuanțe verzi metalice care vă vor uimi privirea pe tot parcursul anului, iar cu dimensiunea sa moderată, nu va ocupa prea mult spațiu. Are un obicei de creștere compact și poate atinge o înălțime de 60 cm și o lățime de 90 cm. Cu câteva tăieri ocazionale, poate fi menținut la o dimensiune mai ușor de gestionat.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă este perfectă pentru plin soare sau umbră parțială și este foarte ușor de îngrijit, deoarece este tolerantă la secetă. Trebuie doar să o udați din când în când și să o fertilizați ocazional în timpul primăverii și va înflori în curând. De asemenea, tolerează o gamă largă de temperaturi și este chiar capabilă să supraviețuiască la temperaturi sub 0°C. Această plantă este ideală pentru a oferi un plus de culoare strălucitoare grădinii dvs. și poate fi plantată într-o varietate de moduri diferite, fiind potrivită pentru ghivece, jardiniere sau borduri.

Plantele Hebe Emerald Green au flori incredibil de puțin de întreținut, care pot înflori vara sau iarna. Atunci când înflorește, așteptați-vă să vedeți mici și elegante grupuri de flori mov și albe. Aceste plante sunt, de asemenea, tolerante la sare, ceea ce le face o alegere excelentă pentru zonele din apropierea plajei. Sunt, de asemenea, iubite de polenizatori, atrăgând păsări și albine atunci când sunt în floare.

În general, aceasta este o plantă ușor de îngrijit și puțin pretențioasă, care va adăuga multă culoare și va da viață grădinii sau terasei dvs. pe tot parcursul anului.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01606
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Hebe Emerald Green

Referinte specifice

MPN
Hebe Emerald Green
Top