lcp

Glauca Pendula Cedru libanez

(Cedrus libani Glauca Pendula)
Disponibil in curand
cu TVA
Cedrus libani Glauca Pendula este un copac magnific și unic, care cu siguranță va ieși în evidență și va face o impresie deosebită în orice grădină sau spațiu exterior. Frumosul frunziș verde-albăstrui al acestui copac, care face parte din familia cedrilor și se remarcă prin modul grațios în care ramurile sale atârnă, este unul dintre motivele popularității răspândite a acestui copac.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Deoarece este capabil să atingă înălțimi de până la 10 metri și lățimi de până la 6 metri, Cedrus libani Glauca Pendula este un accesoriu impresionant pentru orice grădină sau parc. Este tolerant la temperaturi de până la -20 grade Celsius, îi place să crească pe un sol care se drenează bine și se dezvoltă în plină lumină.

Acest copac crește greu, adăugând doar aproximativ 30 de centimetri de înălțime pe an, dar așteptarea va merita după ce îi veți vedea aspectul frumos și distinctiv. De asemenea, necesită foarte puțină întreținere, deoarece trebuie doar să fie tăiat ocazional pentru a-și păstra forma și pentru a scăpa de orice ramură ruptă sau moartă.

Cei care doresc să adauge o notă de dramatism și rafinament în mediul lor ar trebui să ia foarte mult în considerare Cedrus libani Glauca Pendula ca o potențială opțiune de plantă. Frunzișul său verde-albastru atrăgător și ramurile sale grațioase și căzătoare îl fac un element proeminent în orice mediu. Acest arbore va face o treabă excelentă în a atrage atenția, fie că este folosit ca un singur exemplar sau ca parte a unei plantații mai mari.

Cedrus libani Glauca Pendula este un arbore atractiv și rezistent, care cu siguranță va oferi ani de plăcere și frumusețe în orice zonă în care este plantat.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01096
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Cedrus libani Glauca Pendula

Referinte specifice

MPN
Cedrus libani Glauca Pendula
Top