lcp

Chiparos Van Pelts Blue

(Chamaecyparis l.Van Pelts Blue)
45,00 lei
cu TVA
Chamaecyparis lawsoniana Van Pelts Blue este un arbore conifer de culoare albastru adevărat, care poate aduce o culoare veselă în grădină. Acest arbore veșnic verde este un copac ușor de crescut și este considerat o alegere excelentă pentru curțile mici, deoarece poate fi tăiat în multe forme și dimensiuni. Frunzișul acestui conifer pornește la o culoare verde-albastră strălucitoare, care în cele din urmă se înmoaie într-un albastru mediu. Ramurile sale radiază din trunchi într-o formă de umbrelă foarte evazată și aplatizată. Conurile sale au un aspect rotund și solzos.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acest conifer de foioase poate ajunge până la 15 metri înălțime și se poate întinde până la șase metri lățime. Acele sale sunt moi și ascuțite, emițând un ușor miros parfumat atunci când sunt atinse. Acele sunt aplatizate și moi și mai fin tăiate decât cele ale altor specii de Chamaecyparis.

Această plantă este tolerantă la o gamă largă de climă și soluri. Preferă solurile umede, cu drenaj bun, și nu este la fel de pretențioasă ca alți arbori conifere în ceea ce privește pH-ul solului. Poate rezista la temperaturi de până la -20°C.

Van Pelts Blue constituie un arbore exemplar atractiv sau un fundal pentru un cadru informal de grădină. De asemenea, se descurcă bine ca paravan de intimitate sau pentru a proteja împotriva vântului și, cel mai important, frunzișul său veșnic verde îl face o punctuație atractivă în peisaj pe tot parcursul anului.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01435
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Chamaecyparis l.Van Pelts Blue

Referinte specifice

MPN
Chamaecyparis l.Van Pelts Blue
Top