lcp

Floare de hartie alba

(Bougainvillea white)
Disponibil in curand
cu TVA
Floarea albă de Bougainvillea este o floare magnifică, care oferă o multitudine de elemente vizuale atrăgătoare pentru grădina dumneavoastră. Această specie unică de Bougainvillea nu numai că înflorește într-o culoare albă luxuriantă, dar oferă și un parfum încântător, ceea ce o face o necesitate pentru orice grădină cu degetul verde.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Floarea este cunoscută de mulți pentru petalele sale caracteristice, în formă de inimă, cu trei straturi, care se deschid până la un diametru de 1 până la 2 centimetri. De asemenea, are sepale ascuțite care au o lungime de aproximativ 1 centimetru. Dimensiunea totală a plantei variază, dimensiunea mică ajungând la doar 0,5-1 metri înălțime, dar mai des ajunge la 2,5-3 metri, ceea ce o face o piesă centrală perfectă pentru orice grădină. Această floare rezistentă poate fi găsită fie sub formă de cățărătoare, fie sub formă de arbust cu un port răsfirat.

Frunzișul natural de culoare albastră al florii albe de Bougainvillea se potrivește perfect cu floarea sa albă. Fiind o floare rezistentă, poate suporta fără probleme temperaturi de până la 4,4 grade Celsius și poate tolera atât condiții de creștere la soare cât și la umbră parțială.

Pentru o creștere optimă, vă recomandăm să îi oferiți Bougainvillea white flower un sol bine drenat și aproximativ 67 de litri de apă pe metru pătrat în fiecare săptămână. Încorporarea îngrășământului potrivit, cum ar fi un amestec echilibrat de azot, fosfor și potasiu, poate asigura un sezon de înflorire sănătos și o mulțime de flori.

Grădinarii de orice nivel pot cultiva cu ușurință această floare unică și frumoasă și pot culege roadele afișajului său uimitor. Floarea albă de Bougainvillea este o necesitate pentru orice grădinar serios și va fi o ediție rafinată a grădinii dumneavoastră prețioase.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01490
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Bougainvillea white

Referinte specifice

MPN
Bougainvillea white
Top