lcp
Alun Turcesc
Alun Turcesc
Alun Turcesc
Alun Turcesc
Alun Turcesc
Alun Turcesc

Alun Turcesc

(Corylus colurna)
Disponibil in curand
cu TVA
Alunul Turcesc este denumirea comună a copacului cunoscut sub numele științific de Corylus colurna. Acesta face parte din familia Betulaceae și își pierde frunzele toamna. Își formează o coroană conică. Frunzele se dezvoltă în formă de inimă și au margini ondulate, în diferite nuanțe de verde.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile au o formă cilindrică și nuanțe de maro pe toată lungimea lor. Fructele sunt cunoscute sub numele de alune și pot fi consumate de oameni.

Un arbore matur de alun Turcesc poate atinge o înălțime de peste 10 metri atunci când și-a atins potențialul maxim de înălțime. Aprilie și mai sunt lunile în care arborele alunul Turcesc își etalează frumoasele flori. Plantarea acestuia într-un loc însorit îl va ajuta să înflorească cel mai mult. Se dezvoltă cel mai bine în soluri fertile, calcaroase, argiloase, nisipoase și umede. De asemenea, trebuie să aibă un drenaj bun.

Acest soi este utilizat pe scară largă în parcurile urbane, în grădinile mai mari și în alte tipuri de spații verzi ca arbore decorativ. De asemenea, este cultivat pentru fructe, care sunt comestibile.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01317
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Aprilie
Martie
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Latin
Corylus colurna

Referinte specifice

MPN
Corylus colurna
Top