lcp

Ienupar Hibernica

(Juniperus communis Hibernica)
25,00 lei
cu TVA
Juniperus communis Hibernica, cunoscut sub numele de ienupărul irlandez, este un soi de ienupăr care a fost adaptat pentru a supraviețui în climatele dure și extreme, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru un gard viu sau o bordură. Acest arbust veșnic verde va oferi interes pe tot parcursul anului în grădina dvs. datorită frunzișului său de un verde intens. Acești arbuști cresc până la 4 metri înălțime și 2 metri lățime, având o formă conică.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frunzele sunt strâns împachetate, ceea ce îi conferă un aspect "pufos". Această specie produce conuri de polen albe, parfumate, la începutul verii, iar fructele sale de un albastru strălucitor se coc toamna. În plus, ienupărul irlandez este foarte tolerant la condiții dificile, ceea ce îl face ideal pentru spații dificile, cum ar fi grădinile de coastă sau solurile sărace, și poate prospera chiar și în zonele supuse la vânturi. Natura sa robustă îl face, de asemenea, suficient de rezistent pentru a supraviețui în perioadele de secetă.

Juniperus communis Hibernica este ușor de tăiat și întreținut, ceea ce îl face o alegere ideală pentru orice grădinar care caută interes și textură sezonieră. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie plantat într-un loc însorit, într-un sol umed și bine drenat, într-o poziție adăpostită.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01441
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Juniperus communis Hibernica

Referinte specifice

MPN
Juniperus communis Hibernica
Top