lcp

Eremurus robustus

(Eremurus robustus)
Disponibil in curand
cu TVA
O plantă perenă magnifică, Eremurus robustus poate ajunge la o înălțime de până la 2,5 metri în stare matură. Este endemică în Asia Centrală și este cunoscută mai ales pentru vârfurile de flori impunătoare pe care le poate produce, care pot măsura până la 1,5 metri înălțime. Planta produce un număr mare de flori care sunt grupate în formă de con pentru a forma inflorescența. Fiecare floare are un diametru de aproximativ 5 centimetri și este formată din șase petale care au o colorare portocalie strălucitoare.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Eremurus robustus se dezvoltă bine pe un sol cu drenaj bun și expus la soare. Această plantă este extrem de rezistentă și poate supraviețui la temperaturi de până la -20 grade Celsius. Planta trebuie să fie udată în mod constant pe tot parcursul sezonului de creștere și, de asemenea, se descurcă bine cu un strat de mulci pentru a o ajuta să rețină umiditatea.

Grădinarii care doresc să stabilească un punct focal spectaculos în peisajul lor aleg adesea Eremurus robustus ca plantă pentru a obține acest efect. Datorită aspectului său atrăgător și a duratei îndelungate de viață în vază, este, de asemenea, utilizat frecvent în aranjamentele florale realizate cu flori tăiate. Planta poate fi cultivată cu ușurință din semințe sau prin divizarea rizomilor în toamnă. Înmulțirea este simplă.

Eremurus robustus este o plantă uimitoare și impunătoare, care cu siguranță va face o declarație în orice grădină sau aranjament floral în care este inclusă.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01218
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iulie
Iunie
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
200 - 300 cm
Latin
Eremurus robustus

Referinte specifice

MPN
Eremurus robustus
Top